Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wij zijn dankbaar en blij dat onze vriend Robbie Williams na drie jaar officieel dakloos te zijn geweest opvang heeft in het veteranenhuis Arnhem. Dankzij het artikel over Robbie en zijn schrijnende situatie beschreven in De Gelderlander afgelopen week kan Robbie eindelijk vooruit gaan met zijn leven. Zelfs burgemeester mevr. Agnes Schaap van de gemeente Renkum heeft haar betrokkenheid getoond waarmee essentiële zaken, waar wij als gewone burgers geen invloed op hadden ten behoeve van de case rondom Robbie nu wel degelijk in een stroomversnelling zijn gekomen. Hiervoor onze dank net als onze dank voor de gastvrijheid van het Veteranenhuis..

Woensdagavond 22 november zond Omroep Max in Hallo Nederland een item uit over Robbie. Mogelijk zelfs ook binnenkort op hart van Nederland SBS-6. Robbie heeft verder aangeven dat hij graag dagelijks op de loods wil blijven helpen bij ons en verder niet al te veel publiciteit wil na de interviews in de krant en op tv.

Bij dit artikel een collage van Robbie die onlangs de tegenslagen in zijn leven altijd een optimist is gebelven bleef en overal de humor van inzag. Ik hoop nog vele mooie momenten te mogen bleven met Robbie. Chearch mate/ proost 🍻🍻!!

Ron van Maanen, maar ook namens, Sjuul, Herve, Ingrid, Henk, Marcel die wat geld gaven. In een woord top 👍

LEV = Leven en Verbinden

LEV = Leven en Veteranenhuis

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

LEV 0